15 luxe appartementen in Twello

met 24 parkeerplaatsen

KELDER

ACHTERGEVELS

VOORGEVELS

SITUATIE

NEEM DIRECT CONTACT OP

MEER OVER DIT PROJECT

Locatie

De geschiedenis van Twello gaat ver terug. In 1293 komt de naam Twello al voor in een rekening van de Utrechtse St Pieterproosdij. Vanaf de middeleeuwen wordt Twello in diverse akten beschreven vanwege de vele landhuizen en landgoederen en haar bewoners. De aanleg van de spoorlijn Apeldoorn-Deventer heeft Twello vanaf 1887 op de kaart gezet als uitstekende plaats om te werken en te wonen.

Het station van Twello uit 1887 lag naast het buitenverblijf en park van Villa Nova. Villa Nova en de omliggende gebouwen en terreinen werden begin 1900 opgeofferd aan de groei van Twello. Het oude station in Twello is vernield door bombardementen in de Tweede Wereldoorlog en gesloopt in 1947. In 2004 werd het nieuwe station aan het Raccordement in gebruik genomen en is Twello weer opgenomen als NS station tussen Amsterdam en Berlijn.

De hoek Veilingstraat/Stationsstraat is al jaren de plek om te ontmoeten of bij te komen van de reis. De sigarenwinkel van Te Wechel had daar lang haar aandeel in. Door het verdwijnen van de slachterijen en de veiling is er een woonomgeving ontstaan waar de dynamiek van Twello en haar bewoners goed zichtbaar is.

De nieuwbouw op deze plek wordt een eye-cather voor treinreizigers en bezoekers van het centrum van Twello.

Twee gebouwen met in totaal 15 appartementen vormen “Résidence Duo Nova”. Het gebouw aan de Veilingstraat omvat 8 appartementen in 3 bouwlagen en een kap. Het gebouw aan de Stationsstraat bestaat uit 7 appartementen in 2 lagen met een dubbele kap. De ondergrondse stallinggarage met 24 parkeerplaatsen heeft een in- en uitrit aan de Veilingstraat en is van binnenuit met liften te bereiken. De appartementen hebben afmetingen van circa 95 tot 150 m2.

Download brochure

Neem contact op

Meer informatie

Eckhuys Makelaars

Torenbosch 66
7391 CA Twello
T 0571 272 787
E info@eckhuys.nl

Garantie

Bouwbedrijven die zijn aangesloten bij Woningborg kunnen een project aanmelden en laten certificeren. Als koper krijgt u een certificaat voor uw woning waarmee herstel en afbouw gewaarborgd zijn.

Initiatief en ontwikkeling


Van Vemde Projectontwikkeling Twello B.V.
en Nijhuis-Heddes Delft B.V. werken samen als
Onze Bouwmeester V.O.F.,
H.W. lordensweg 1, 7391 KA, Twello

 

Satink Keukens

Industrieterrein Marslanden-B
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle

Inspiratieboek >

Van Norel Bouwgroep

Brinkgreverweg 32
8161 NW Epe
Telefoon 0578 – 615 311

Nieuwbouwcentrum Apeldoorn

Roggestraat 167
7311 CC Apeldoorn
Telefoon: 055 5 777 107 info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl