Wij nemen de bouw uit handen

De marktveranderingen binnen de woningsector zorgen ervoor dat er een verschuiving plaatsvindt van aanbodmarkt naar een vragersmarkt. Een op maat gemaakte woning volgens uw wensen en budget. CPO zorgt ervoor dat er al buurtbinding ontstaat voordat de bouw van start is gegaan.

Tijdens het ontwikkelen van uw (eerste) woning zult u erachter komen dat door regelgeving en andere vereisten de eerste steen soms ver weg lijkt. Ruggenspraak en advies van een specialist zorgen voor een plezierige ontwikkeling van uw woning, terwijl u zelf de keuze van architect en aannnemer kunt bepalen.

De beoordeling van de financiële haalbaarheid en uitvoering geven u tijdens het ontwikkelings- en realisatieproces de zekerheid niet voor verrassingen te komen staan. Ontwikkelt u samen met uw toekomstige buren, dan zorgen wij ervoor dat er een achtervangpartij is om een onverhoopt afhaakrisico op te vangen.

Meer informatie

Onze projecten

Villa Taberna

De Bonenburgerlaan in Heerde is al eeuwen een aansprekende ader voor wonen, winkelen en werken. In 1633 bouwde Van Boinenburg het landhuis op zijn landgoed, de Bonenburgerlaan ontstond en werd steeds belangrijker. De waardering blijk uit de omschrijvingen als: markante entree, herkenbaar, groen, voornaam, authentiek, aantrekkelijk, uitnodigend, aangenaam verblijven, fl aneren, ruimte voor ontmoeting, kleinschalig, levendig , sfeervol, gastvrij, winkelstraat, woonwijk en centrum.

Residence Isendoorn

Vaassen is een authentiek groen dorp met lanen, bossen en actieve prettige bewoners. Tegenover het kasteel en grenzend aan het parkachtige Ireneveld wordt ruimte gemaakt voor een nieuw appartementencomplex met 13 appartementen. Het nieuwbouwplan is mede onderdeel van het Centrumplan Vaassen en illustreert de omschrijvingen herkenbaar, levendig, gastvrij en aangenaam wonen en verblijven. Vanaf dit adres is alles dichtbij: op loopafstand liggen de winkels, de markt, de terrasjes, de kerk, het kasteel en het bos.

De Koninginnen

De Koninginnen: een gebouw wat elegant is en volop comfort biedt aan haar bewoners, zonder de harmonie in de omgeving te verstoren. Het centrum van Epe kent een kunstwerk met drie koninginnen en inspireerde tot de naamgeving en majestueuze vormgeving aan het Julianapark. De vormgeving is geïnspireerd op de klassieke stijlen van paleis Soestdijk en Hollandse landhuizen met een Italiaans accent.

De Bouwmeesters

Dies van Vemde

Dies van Vemde

Functie

Is bouwkundig ingenieur die van idee tot oplevering bouwwerken realiseert. Hij is de eigenaar van een bedrijf voor vastgoedontwikkeling in Twello. Op de vragen: “Ik wil graag een…”, “Wat kan er?”, “Wat mag er?” en “Kan ik dat betalen” geeft Dies al meer dan dertig jaar antwoord en is er gebouwd. Een persoonlijk klankbord zijn voor de toekomstige bewoners tijdens planontwikkeling en uitvoering is op zijn lijf geschreven. De ervaring met het realiseren van appartementen blijkt uit de collage van gerealiseerde werken.

Henk

Henk

Functie

Is enige jaren met pensioen. Tijdens zijn werkzaam leven was hij altijd verbonden aan de bouwnijverheid. De laatste vijftien jaar was hij directeur van een middelgrootte projectontwikkelaar. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het gehele ontwikkelingsproces. Met name haalbaarheidsstudies, financiering, etc. waren zijn specialiteiten.

Henk Nijhuis is zelf kandidaat voor één van de te realiseren appartementen.

Harm van Vemde

Harm van Vemde

Functie

Als ingenieur Bouwtechnische Bedrijfskunde kwam Harm terecht in de bouwsector die zich specialiseerde in de foodindustrie: bakkerijen, vleesverwerking, groente, fruit en de logistieke sector. Intensieve interne transportbewegingen, hygiënische afwerkingen en temperatuurverschillen maken deze tak van bouwen specifiek en erg interessant. Toen even later de stap naar de bouwafdeling van een grote internationale speler in de foodretail werd gemaakt, kwamen alle facetten van de bouw samen. Zo werd hij bekend met de noodzakelijke onderlinge afstemming tussen installaties, equipment, interieur etc. 

Wij werken samen

Onzebouwmeester.nl is een samenwerking tussen Van Vemde Projectontwikkeling, Mijn Bouwmeesters en Van Vemde Projectontwikkeling Noord-West