Onze bouwmeester als zelfstandig ontwikkelaar

Onze Bouwmeester is gespecialiseerd in bouw op transformatielocaties en inbreidingsplekken. Inbreiding staat voor ingrijpen in de bestaande gebouwde omgeving en dat moet behoedzaam gebeuren. De randvoorwaarden bij het ontwikkelen van deze locaties lijken vaak onoplosbaar en vormen hierdoor een extra uitdaging voor Onze Bouwmeester. We kopen grond waar al gebouwd is en gaan in gesprek met de buren en de gemeente om samen te zoeken naar de mooiste oplossing om op die plek appartementen of woonhuizen te bouwen. Met een architect wordt een ontwerp aangeleverd bij alle betrokken partijen, waarna we de plannen kunnen uitwerken. Van begin tot eind regelen wij alles wat er komt kijken bij het veranderen van het bestemmingsplan en de bouw. Hiervoor werken wij samen met architecten, aannemers en makelaars om het mooiste resultaat voor de toekomstige bewoners te bewerkstelligen.

Onze diensten

Directievoering & Projectbegeleiding

Een goede begeleiding van bouwprojecten is essentieel om grip op uw planning, uitvoeringskwaliteit en budget te houden. Zowel in het voortraject als tijdens de bouw is het bewaken van de balans tussen flexibiliteit en doelgerichtheid noodzakelijk..

Projectontwikkeling

Ervaring en bouwkundige kennis zijn essentieel voor het succesvol laten slagen van uw project: haalbaar en betaalbaar. Onze Bouwmeester kijkt met een creatieve en flexibele blik naar herontwikkeling van dorp of stadskern. Niet alleen qua vormgeving, maar ook de achterliggende financiële constructie kan in verschillende vormen tot stand komen.

Zodra wij een haalbaar en goed (concept)plan (van initiatief t/m directievoering) hebben kunnen we de juiste ondersteuning bieden.

Projectmanagement

Ieder bouwwerk is uniek. Uw (nieuwe) woning, winkel, bedrijfspand of combinatie hiervan vraagt een deskundige blik van initiatief tot realisatie. Aan ons de taak om alle bouwzaken en de complete infrastructuur op elkaar af te stemmen, te contracteren en te begeleiden.

Of u nu een volledige bouw van grondwerk t/m oplevering, bedrijfs- of woninguitbreiding georganiseerd wilt hebben, of een overzichtelijke bouw tot de renovatie van een (fastfood) restaurant waarbij kritische planningen leidend zijn: wij leggen de focus op de juiste plek.

Bouwbegeleiding

Tijdens de uitvoering van het bouwproject houden we actief controle op de kwaliteit en bewaken we de kosten.

We signaleren tijdig knelpunten en voorkomen zo faalkosten. Samen naar een korte en prettige bouwtijd!

Zijn wij de juiste partij voor u?

Heeft u advies nodig op bouwgebied en wilt u weten of wij u hiermee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op. Samen kijken we of we u verder kunnen helpen.