De Bouw uit handen

De marktveranderingen binnen de woningsector zorgen ervoor dat er een verschuiving plaatsvindt van aanbodmarkt naar een vragersmarkt. Een op maat gemaakte woning volgens uw wensen en budget. CPO zorgt ervoor dat er al buurtbinding ontstaat voordat de bouw van start is gegaan.

Tijdens het ontwikkelen van uw (eerste) woning zult u erachter komen dat door regelgeving en andere vereisten de eerste steen soms ver weg lijkt. Ruggenspraak en advies van een specialist zorgen voor een plezierige ontwikkeling van uw woning, terwijl u zelf de keuze van architect en aannnemer kunt bepalen.

De beoordeling van de financiële haalbaarheid en uitvoering geven u tijdens het ontwikkelings- en realisatieproces de zekerheid niet voor verrassingen te komen staan. Ontwikkelt u samen met uw toekomstige buren, dan zorgen wij ervoor dat er een achtervangpartij is om een onverhoopt afhaakrisico op te vangen.

Onze diensten

Directievoering & Projectbegeleiding

Een goede begeleiding van bouwprojecten is essentieel om grip op uw planning, uitvoeringskwaliteit en budget te houden. Zowel in het voortraject als tijdens de bouw is het bewaken van de balans tussen flexibiliteit en doelgerichtheid noodzakelijk..

Projectontwikkeling

Ervaring en bouwkundige kennis zijn essentieel voor het succesvol laten slagen van uw project: haalbaar en betaalbaar. Onze Bouwmeester kijkt met een creatieve en flexibele blik naar herontwikkeling van dorp of stadskern. Niet alleen qua vormgeving, maar ook de achterliggende financiële constructie kan in verschillende vormen tot stand komen.

Zodra wij een haalbaar en goed (concept)plan (van initiatief t/m directievoering) hebben kunnen we de juiste ondersteuning bieden.

Projectmanagement

Ieder bouwwerk is uniek. Uw (nieuwe) woning, winkel, bedrijfspand of combinatie hiervan vraagt een deskundige blik van initiatief tot realisatie. Aan ons de taak om alle bouwzaken en de complete infrastructuur op elkaar af te stemmen, te contracteren en te begeleiden.

Of u nu een volledige bouw van grondwerk t/m oplevering, bedrijfs- of woninguitbreiding georganiseerd wilt hebben, of een overzichtelijke bouw tot de renovatie van een (fastfood) restaurant waarbij kritische planningen leidend zijn: wij leggen de focus op de juiste plek.

Bouwbegeleiding

Tijdens de uitvoering van het bouwproject houden we actief controle op de kwaliteit en bewaken we de kosten.

We signaleren tijdig knelpunten en voorkomen zo faalkosten. Samen naar een korte en prettige bouwtijd!

Zijn wij de juiste partij voor u?

Heeft u advies nodig op bouwgebied en wilt u weten of wij u hiermee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op. Samen kijken we of we u verder kunnen helpen.