13 Appartementen in Vaassen

met zicht op kasteel De Cannenburch

KELDER

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

DERDE VERDIEPING

NEEM DIRECT CONTACT OP

MEER OVER DIT PROJECT

Locatie

Locatie Vaassen is al eeuwen een aansprekende omgeving voor stijlvol wonen, werken en winkelen. Het kasteel de Cannenburch is markant en herkenbaar. Vaassen is een authentiek groen dorp met lanen, bossen en actieve prettige bewoners. Tegenover het kasteel en grenzend aan het parkachtige Ireneveld wordt ruimte gemaakt voor een nieuw appartementencomplex met 13 appartementen. Het nieuwbouwplan is mede onderdeel van het Centrumplan Vaassen en illustreert de omschrijvingen herkenbaar, levendig, gastvrij en aangenaam wonen en verblijven. Vanaf dit adres is alles dichtbij: op loopafstand liggen de winkels, de markt, de terrasjes, de kerk, het kasteel en het bos.

Résidence Isendoorn en kasteel de Cannenburch

De krijgsheer Maarten van Rossum bouwde op de plaats van een middeleeuws kasteel (1365) vanaf 1543 een nieuw statig slot en introduceerde zo de Renaissancestijl in Gelderland. De bouw van het kasteel werd na 1555 afgemaakt door Hendrik van Isendoorn een neef van Maarten van Rossum. De familie Isendoorn heeft meer dan 300 jaar het kasteel in eigendom gehad. Résidence Isendoorn heeft door haar bijzondere vrijstaande ligging 3 voorgevels: richting kasteel, Kerkweg en het marktplein met de dorpskerk. Het ontwerp combineert elementen uit de renaissance architectuur van Italiaanse palazzo’s met Hollandse baksteen architectuur. Zo vormt het gebouw een eigentijds antwoord op het kasteel en de neoklassieke kerk.

De appartementen hebben een woonkamer die is gericht op de Cannenburch en unieke grote terrasbalkons op het zuiden aan de Kerkweg. Twee entreepoorten in de zuidgevel geven toegang tot de appartementen. De twee trappenhuizen met hun liften zorgen voor de portiekontsluiting van maximaal twee appartementen per bouwlaag. De ondergelegen stallingsgarage met individuele bergingen is inpandig met de lift bereikbaar. De kelder met 20 parkeerplaatsen is met de auto en fiets bereikbaar via de inrit aan het Ireneveld. De verhoogde begane grondvloer zorgt aan de parkzijde en de marktpleinzijde voor voldoende privacy.

Neem contact op

Energie in balans

Door energie-adviseurs is een installatie ontworpen voor het verwarmen en koelen van ieder appartement met een individuele warmtepomp. De installatie is aangesloten op een Triple Solar systeem. Het innovatieve Triple Solar PVT warmtepomppaneel wekt elektriciteit op via het zonnepaneel en wint daarnaast warmte uit daglicht, zonlicht en buitenlucht. Terwijl de elektriciteit naar het elektriciteitsnet gaat, wordt de warmte doorgegeven aan de warmtepomp. Dankzij de combinatie van drie bronnen voor warmte is het rendement van het Triple Solar PVT warmtepomppaneel hoog- hoger dan dat van bijvoorbeeld een zonneboiler die alleen gebruikmaakt van direct zonlicht. Het vormt daardoor tevens een stabiele energiebron in ieder jaargetijde, 24 uur per dag.

De appartementen worden uitgerust met vloerverwarming. Dit vloersysteem zorgt in de zomer voor het verkoelen van de appartementen.
De warmtepompen worden gevoed door een “eigen” deel van de PVT panelen die op het dak aanwezig zijn.
Uitgaande van een gemiddeld verbruik is het jaarlijks verbruik in balans met de opgewekte energie: geen of minimaleverbruikslasten voor de eigenaren.

Duurzaam

Materialen met een hoge duurzaamheid en lage onderhoudskosten hebben voorrang bij het detailleren van kozijnen, gevels, daken en andere bouwkundige voorzieningen. Regenwater wordt geïnfiltreerd in de bodem.

Frisse lucht

Duurzaam ventileren door aanvoer van frisse buitenlucht via het ventilatiesysteem. De ventilatie-unit meet de CO2 hoeveelheid in de o.a. de woonkamer van het appartement en regelt de aan- en af te voeren luchthoeveelheid.

Meer informatie

Eckhuys Makelaars

Torenbosch 66
7391 CA Twello
T 0571 272 787
E info@eckhuys.nl

Garantie

Bouwbedrijven die zijn aangesloten bij Woningborg kunnen een project aanmelden en laten certificeren. Als koper krijgt u een certificaat voor uw woning waarmee herstel en afbouw gewaarborgd zijn.

Initiatief en ontwikkeling


Van Vemde Projectontwikkeling Twello B.V.
en Nijhuis-Heddes Delft B.V. werken samen als
Onze Bouwmeester V.O.F.,
H.W. lordensweg 1, 7391 KA, Twello

 

Satink Keukens

Industrieterrein Marslanden-B
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle

Inspiratieboek >

Van Norel Bouwgroep

Brinkgreverweg 32
8161 NW Epe
Telefoon 0578 – 615 311

Nieuwbouwcentrum Apeldoorn

Roggestraat 167
7311 CC Apeldoorn
Telefoon: 055 5 777 107 info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl